16.4.2012

Vielä ehtii!!!!

Nimittäin pudottamaan painoa ennen kesää!! Kartanolta nyt todella maukas ja koostumukseltaan loistava Slanka VLCD dieettivalmisteet. Tutustumisena arvomme blogissa kommentin jättäneille viikon Slankat!!!

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Olisikohan tässä nyt se sysäys siihen pieneen painonpudotukseen jota tunnun koko ajan vain siirtävän tuonnemmas...Voi,kunpa saisikin 5-6 kiloa pudotettua ennen kesähelteitä!Innolla siis arvonnassa mukana.

Witikkalan Kartano kirjoitti...

Anne, tämä arvonta ei ole näytt'nyt kiinnostan muita niin katsotaan maanantaina, saat palkinnon. Eli jos ei muita kommentoi.:)

Mika. kirjoitti...

Maanantaina olis tarkoitus aloittaa kuuri.Olen ollut aikaisemmin,edellisellä Kartanon myymällä pussi kuurilla ja paino putosi 16kg\6vko.Kokeillaan nyt tätä uutta...

Mika. kirjoitti...

No niin,nyt on pari viikkoa kuuria takana ja paino on pudonnut n 6-7kg.Lenkillä en ole juurikaan ehtinyt käymään,joten jos olisin ehtinyt lenkkeilemään,paino olisi pudonnut luultavasti 1-2kg enemmän.Olo on hyvä ja ehkä jopa parempi kuin aikaisemmalla "pussikuurilla",en tiedä johtuuko se sitten kokemuksesta,vai Slanka tuotteiden erittäin hyvistä makuelämyksistä,maut ovat todellakin parempia ja täyteläisempiä kuin minun edellisellä kuurilla.Nyt ajatuksena jatkaa vielä 2 viikkoa, joten painon-pudotus tavoitteena on n10kg.Suosittelen kaikille kokeilemaan,eka viikko paha,toinen jo sit helppoo...